Dienstverlening

Onze werkzaamheden spelen zich meestal af binnen de kaders van service en onderhoud, dan wel van grootonderhoud en renovatie. In woningen, bedrijfsmatig en commercieel vastgoed en particulieren.

Onze ervaringen met grootschalige opdrachten in renovatie, nieuwbouw en grootonderhoud komen tot uiting inons projectenoverzicht. Voor meer informatie over service en regulier onderhoud, en het zoveel mogelijk besparen op de kosten van reparatie en vervanging, leest u verder over ons aanbod tot periodiek en effectief onderhoud.

Het werkelijke ‘totaalonderhoud’

Zondervan is uw specialist op het gebied van totaalonderhoud van uw vastgoed. Onze vakkundige medewerkers zorgen voor de juiste adviezen, kostenbesparing en het duurzaam goed functioneren van uw technische installaties. Op korte, en op lange termijn.

En wij willen u over de gehele breedte van dienst zijn: u bent gebaat bij een enkel aanspreekpunt voor al uw wensen en problemen. U bent gebaat bij hoge snelheid en zo beperkt mogelijke kosten. Daarop hebben wij onze visie op totaalonderhoud gevormd.

Onder het menu Vakgebieden ziet u precies waarom wij dit mogen zeggen: van het aanleggen van gas- en waterleidingen en -installaties en op maat gevelafwerking, tot aanvullende herstelwerkzaamheden en het aanleggen van elektra in grootschalige renovatieprojecten, Zondervan blijft voor u dat ene enkele aanspreekpunt.

Dat is totaalonderhoud!

Contact

Zondervan Groep
Nijverheidsweg 25
3161 GJ Rhoon

Telefoon: 010 501 68 77
E-mail: info@zondervan.nl

Zondervan techniek Zondervan klimaat Franken Zondervan