Projecten

Zondervan is uw partner als het gaat om de uitvoering van een breed scala aan projecten. Wij hebben onze naam en ervaring opgebouwd in begeleiding en uitvoering van kleinere tot zeer grote projecten op het gebied van:

  • Renovatie
  • Grootonderhoud
  • Lood, zink en koperwerk
  • Riolering / hemelwaterafvoeren
  • Water- en gasleidingen
  • Kleinschalige woningbouw en utiliteit
  • Sanitaire voorzieningen
  • Dakbedekkingssystemen
  • Drinkwater- en grijswaterinstallaties

Gerealiseerde en actieve projecten

In meer dan 50 jaar is onze ervaring in projecten volwassen en veelzijdig. Wij laten u graag zelf een kijkje nemen om te ontdekken waarom Zondervan de professionele en duurzame partner is van vele tevreden opdrachtgevers.

Hierbij bieden wij u een overzicht van allerlei soorten projecten. Van kleinschalige werkzaamheden tot grootonderhoud en uitdagende, gecompliceerde projecten en constructies.

We bieden u een kijkje in de keuken van zowel de door ons in het recente verleden als de momenteel gerealiseerde projecten. Zondervan Techniek is trots op haar werk en samenwerking. En, om ons motto “Samen succesvol” te onderstrepen: dat delen wij graag met u.

Nieuwbouwprojecten

Handelsweg, Rhoon

4 nieuwbouwbedrijfsunits Handelsweg Rhoon; Zondervan maakt hier de totale W-installaties. Start november 2017.

Lees verder

Riga, Barendrecht

Voor 24 nieuwbouw bedrijfsunits heeft Zondervan de opdracht voor het maken van de totale W-installaties. Start februari 2018.

Lees verder

Fascinatio, Capelle aan den IJssel

24 nieuwbouw bedrijfsunit Fascinatio; opdracht voor de totale W-installaties. De units worden voorzien van een warmtepomp van Stiebel-Eltron. Start juni 2018.

Lees verder

Restaurant Tasman Rhoon

Tasman is de nieuwe aanwinst van horecaondernemers Remco en Sigrid Abel. Naast Abel Restaurant met de grote terrassen en de Koepel, Pitch&Putt en het Klimbos kun je straks bij Tasman terecht voor pannenkoeken, kip en heerlijk ambachtelijk ijs. Zondervan voert de complete installatietechniek uit. Loodgieterswerkzaamheden, verwarming, luchtbehandeling en koeling en uiteraard elektra. Leuk om voor […]

Lees verder

Bedrijfspand Romijn Gorinchem

Bedrijfspand Romijn Gorinchem complete W-installatie. Gereed september 2016.

Lees verder

Garcia Jeans Alblasserdam

Uitbreiding Garcia Jeans Alblasserdam complete W-installatie. Gereed april 2016.

Lees verder

Zoeteman (Rijshorst) Rhoon

Luxe en riant leven op het mooiste eiland van Rhoon. Dat is de introductietekst van project Rijshorst van Aannemersbedrijf Zoeteman uit Rhoon. Een uniek project gelegen in een oase van groen aan de Rijsdijk/Achterdijk in Rhoon met een schitterend uitzicht over de weilanden. De woningen bieden alle comfort en daar dragen wij ons steentje aan […]

Lees verder

Restaurant Happy Italy

Bergweg Rotterdam complete W-installatie. Gereed september 2016.

Lees verder

Renovatieprojecten

Residences Sorghvliet, Den Haag

Realisatie van 24 appartementen in een voormalig kantoorpand, waarbij Zondervan de totale W-installaties zal maken. Start januari 2018.

Lees verder

Funderingsherstel Kralingen 2e fase, Rotterdam

Voor de 2e fase aan het funderingsherstel in Kralingen gaat Zondervan de waterleidingen en rioleringen vervangen en aanpassen en renovatie van keuken, badkamer en toilet uitvoeren. Start juli 2018.

Lees verder

Graaf van Egmondstraat, Graaf Janstraat, Gravin Anna van Burenstraat, Gravin Sabinastraat, Irenelaan en Oranjeweg, Leiden

Groot onderhoudsproject aan 77 woningen in Zuid-Beijerland; renovatie van keuken, badkamer, toilet, cv- en mv installaties. Start mei 2018.

Lees verder

Vivaldistraat, Leiden

72 woningen Vivaldistraat Leiden; renovatie van keuken, badkamer, toilet, cv- en mv installaties. Start oktober 2018.

Lees verder

Vreebos, Zoetermeer

51 woningen Vreebos Zoetermeer; renovatie van keuken, badkamer en toilet. Start mei 2018.

Lees verder

Mathenesserweg, Rotterdam

120 woningen Mathenesserweg Rotterdam; renovatie van keuken, badkamer en toilet. Start december 2017.

Lees verder

Beverweerdstraat, Den Haag

334 woningen Beverweerdstraat Den Haag; keuken-, badkamer- en toiletrenovatie, standleidingen, cv installaties en mv installaties. Start juni 2017.

Lees verder

Vinckenbrink, Rotterdam

156 woningen Vinckenbrink Rotterdam; renovatie van keuken, badkamer, toilet en hemelwaterafvoeren. Start mei 2018.

Lees verder

Johan de Wittsingel, Schiedam

68 woningen Johan de Wittsingel Schiedam; renovatie van keuken, badkamer, toilet en standleiding. Start mei 2018.

Lees verder

Alphons Arienstraat, Schiedam

78 woningen Alphons Arienstraat Schiedam; renovatie van keuken, badkamer en toilet, het vervangen van de standleidingen riool, complete cv installatie en de mechanische afzuiging. Start juni 2018.

Lees verder

Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas

Wij hebben vorige week een mooi project opgeleverd verbouwing van de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas te Rotterdam. Wij hebben hier de complete klimaatinstallatie vervangen en aangepast tijdens de verbouwing van de Sociëteit.  Complete nieuwe afzuiginstallatie voor de keuken Koeling en verwarming aangebracht in de sociëteit en het kantoor Aanpassingen aan de bar in […]

Lees verder

Bekkerslaan, Rijswijk

100 woningen Bekkerslaan te Rijswijk groot onderhoud, renovatie van keuken, badkamer, toilet, nieuwe waterleiding en riolering en het vervangen van de hemelwaterafvoeren. Gereed oktober 2016.

Lees verder

Parnassialaan Hellevoetsluis

298 woningen Parnassialaan Hellevoetsluis, renovatie van keuken, badkamer en toilet. Nieuwe riolering en waterleiding in alle complexen.

Lees verder

Juno Blok Den Haag

Realisatie van 67 casco woningen in een voormalig kantoorpand, nieuwe hw afvoeren, riolering, waterleidingen, ventilatie, en verwarming. Gereed maart 2016.

Lees verder

Dillenburgsingel Vlaardingen

223 woningen Dillenburgsingel Vlaardingen; renovatie van keuken, badkamer en toilet, nieuwe waterleiding en riolering en sanitair gereed eind 2016

Lees verder

Contact

Zondervan Groep
Nijverheidsweg 25
3161 GJ Rhoon

Telefoon: 010 501 68 77
E-mail: info@zondervan.nl

Zondervan techniek Zondervan klimaat Franken Zondervan