Projecten

Zondervan is uw partner als het gaat om de uitvoering van een breed scala aan projecten. Wij hebben onze naam en ervaring opgebouwd in begeleiding en uitvoering van kleinere tot zeer grote projecten op het gebied van:

  • Renovatie
  • Grootonderhoud
  • Lood, zink en koperwerk
  • Riolering / hemelwaterafvoeren
  • Water- en gasleidingen
  • Kleinschalige woningbouw en utiliteit
  • Sanitaire voorzieningen
  • Dakbedekkingssystemen
  • Drinkwater- en grijswaterinstallaties

Gerealiseerde en actieve projecten

In meer dan 50 jaar is onze ervaring in projecten volwassen en veelzijdig. Wij laten u graag zelf een kijkje nemen om te ontdekken waarom Zondervan de professionele en duurzame partner is van vele tevreden opdrachtgevers.

Hierbij bieden wij u een overzicht van allerlei soorten projecten. Van kleinschalige werkzaamheden tot grootonderhoud en uitdagende, gecompliceerde projecten en constructies.

We bieden u een kijkje in de keuken van zowel de door ons in het recente verleden als de momenteel gerealiseerde projecten. Zondervan Techniek is trots op haar werk en samenwerking. En, om ons motto “Samen succesvol” te onderstrepen: dat delen wij graag met u.

Nieuwbouwprojecten

Restaurant Tasman Rhoon

Tasman is de nieuwe aanwinst van horecaondernemers Remco en Sigrid Abel. Naast Abel Restaurant met de grote terrassen en de Koepel, Pitch&Putt en het Klimbos kun je straks bij Tasman terecht voor pannenkoeken, kip en heerlijk ambachtelijk ijs. Zondervan voert de complete installatietechniek uit. Loodgieterswerkzaamheden, verwarming, luchtbehandeling en koeling en uiteraard elektra. Leuk om voor […]

Lees verder

Bedrijfspand Romijn Gorinchem

Bedrijfspand Romijn Gorinchem complete W-installatie. Gereed september 2016.

Lees verder

Garcia Jeans Alblasserdam

Uitbreiding Garcia Jeans Alblasserdam complete W-installatie. Gereed april 2016.

Lees verder

Zoeteman (Rijshorst) Rhoon

Luxe en riant leven op het mooiste eiland van Rhoon. Dat is de introductietekst van project Rijshorst van Aannemersbedrijf Zoeteman uit Rhoon. Een uniek project gelegen in een oase van groen aan de Rijsdijk/Achterdijk in Rhoon met een schitterend uitzicht over de weilanden. De woningen bieden alle comfort en daar dragen wij ons steentje aan […]

Lees verder

Restaurant Happy Italy

Bergweg Rotterdam complete W-installatie. Gereed september 2016.

Lees verder

Renovatieprojecten

Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas

Wij hebben vorige week een mooi project opgeleverd verbouwing van de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas te Rotterdam. Wij hebben hier de complete klimaatinstallatie vervangen en aangepast tijdens de verbouwing van de Sociëteit.  Complete nieuwe afzuiginstallatie voor de keuken Koeling en verwarming aangebracht in de sociëteit en het kantoor Aanpassingen aan de bar in […]

Lees verder

Bekkerslaan, Rijswijk

100 woningen Bekkerslaan te Rijswijk groot onderhoud, renovatie van keuken, badkamer, toilet, nieuwe waterleiding en riolering en het vervangen van de hemelwaterafvoeren. Gereed oktober 2016.

Lees verder

Parnassialaan Hellevoetsluis

298 woningen Parnassialaan Hellevoetsluis, renovatie van keuken, badkamer en toilet. Nieuwe riolering en waterleiding in alle complexen.

Lees verder

Juno Blok Den Haag

Realisatie van 67 casco woningen in een voormalig kantoorpand, nieuwe hw afvoeren, riolering, waterleidingen, ventilatie, en verwarming. Gereed maart 2016.

Lees verder

Dillenburgsingel Vlaardingen

223 woningen Dillenburgsingel Vlaardingen; renovatie van keuken, badkamer en toilet, nieuwe waterleiding en riolering en sanitair gereed eind 2016

Lees verder

Contact

Zondervan Groep
Nijverheidsweg 25
3161 GJ Rhoon

Telefoon: 010 501 68 77
E-mail: info@zondervan.nl

Zondervan techniek Zondervan klimaat Franken Zondervan