Vakgebieden

In de afgelopen 50 jaar…

…heeft Zondervan Techniek zich ontwikkeld tot uw professionele aanbieder van het totaalpakket op het gebied van technische installatie, bepaald door uw acute of langdurige wens. Van project tot contract en van installatie tot 24-uurs storingsdienst.

Wij bieden een ijzersterke combinatie waarin wij ons onderscheiden met flexibele dienstverlening, onze zeer klantgerichte instelling en moderne middelen. Zo maken wij bij onze loodgieterswerkzaamheden gebruik van een betrouwbaar softwarepakket met moderne toepassingen: een digitaal planningssysteem en live service web werkbonnen. Ook gebruiken onze mensen tablets, waarmee wij vanaf de werkplek de werkzaamheden bij u gereed kunnen melden.

In het menu hiernaast ziet u een uitgebreid overzicht van ons dienstenaanbod in installatie en onderhoud. U leest onder dienstverlening meer over welke breedte aan doelgroepen wij bedienen (van particulier tot vastgoedbeheer), de aard van onze dienstverlening: renovatie en groot onderhoud, service en onderhoud en de voordelen en mogelijkheden van ons onderhoudscontract.

De Zondervan Groep is specialist in…

… klanttevredenheid. Het naar tevredenheid oplossen van uw wensen of problemen is nu eenmaal ons vak.

Om die tevredenheid te waarborgen dragen wij in ons werk en onze instelling onze kernwaarden uit: resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, samenwerking en medewerkerstevredenheid. En precies daarom bent u een onderdeel van ons motto: “Samen Succesvol”.

In welke vakgebieden zijn wij dan specialisten? In het kader van totaalonderhoud van uw vastgoed zijn wij uw bekwame en betrouwbare partij in loodgieterswerkzaamheden, verwarming en CV, elektra, herstelwerkzaamheden en luchtkwaliteit en -behandeling.

Met ons team van ruim 55 medewerkers hebben wij de professionele specialisten in huis voor al deze vakgebieden. Tegelijkertijd blijven wij met kleine teams, en vanuit 2 locaties, flexibel, snel en efficiënt. Daarom: De Zondervan Groep staat voor het totaalonderhoud van uw vastgoed.

Contact

Zondervan Groep
Nijverheidsweg 25
3161 GJ Rhoon

Telefoon: 010 501 68 77
E-mail: info@zondervan.nl

Zondervan techniek Zondervan klimaat Franken Zondervan