BESPAAR DOOR CV IN TE REGELEN

Wist u dat in de meeste woningen de CV-ketel volgens de standaard instellingen ingeregeld is? Hierdoor is de doorstroom van het water rnaar de radiatoren vaak niet optimaal. Zondervan kan dit verhelpen bij de meeste installaties jonger dan 10 jaar, hij moet namelijk wel inregelbaar zijn.

De voordelen:
* Aangenamer wooncomfort
*Besparing tot zo'n 10% op de energiekosten
* Minder overlast van geluid

De kosten beginnen vanaf €225,-. Dit is op basis van vijf radiatoren. Heeft u een andere situatie? Vraag ons naar de mogelijkheden. We controleren dan direct of het mogelijk is bij uw CV-istallatie.  

Waarom is CV onderhoud belangrijk?

Het goed onderhouden van uw CV-installatie is belangrijk om storingen te voorkomen. Zo is de kans dat u ineens zonder verwarming komt te zitten minimaal! Niet alleen verlengt de levensduur, maar zorgt het ook voor de meest efficiënte en zuinige afstelling. Zo behaalt u maximaal rendement en uiteindelijk ook een besparing op uw energiekosten. Tot slot is goed onderhoud belangrijk voor de veiligheid van uw huisgenoten. 

Wij bieden een aantal verschillende vormen van onderhoudscontracten aan. Benieuwd naar meer informatie? Bekijk onze brochures hier.

CO CERTIFICERING

Onze monteurs zijn gecertificeerd met het CO certificaat. Zij beschikken over het vakpaspoort. De certificering en de legitimatie is een verplichting vanuit de gasketelwet per april 2023 en zorgt voor veilige installaties. 

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING | VERDUURZAMING

© Zondervan Groep

Volg ons!