HOE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?
neem contact op

ONZE DIENSTVERLENING

Zondervan is specialist in loodgieterswerk, verwarming, ventilatie en koeling voor woningen en kantoorpanden.

Service & Onderhoud
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en het verlenen van service aan alle denkbare technische installaties in uw woning(en), openbare- en/of bedrijfsruimten. Onze servicedesk en monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week tot uw beschikking, ook voor spoedklussen en in het weekend!

Met ons geavanceerde softwarepakket direct op de hoogte houden over de status van uw opdracht. Onze monteurs zijn allemaal uitgerust met iPad’s waarmee wij digitaal plannen, aansturen en de voortgang bewaken en rapporteren.

Loodgieters-werkzaamheden

Bij loodgieterswerk kunt u denken aan ad hoc reparatiewerkzaamheden, maar ook aan het aanleggen van moderne energiebesparende systemen. 

Meer lezen

Verwarming

Wij bieden CV-onderhoudscontracten voor de zakelijke markt. Hieronder vallen onder andere CV-onderhoud en vervanging van CV-installaties.  

Meer lezen

Ventilatie &
Koeling

Zondervan geeft adviezen m.b.t. airco- en ventilatiesystemen. Ook zorgen we voor de aanleg, het onderhoud en vervanging van deze  systemen.

Meer lezen

Bouwkundige werkzaamheden

Wij bieden een totaalpakket. Dat betekent dat wij ook bouwkundige herstelwerkzaamheden uitvoeren tijdens het werk. Wij hebben bovendien een samenwerkingsverband met een aantal aannemers en onderhoudspartijen in de regio, waar wij al lang naar tevredenheid mee samenwerken.

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING

© Zondervan Groep

Volg ons!