LOODGIETERSWERKZAAMHEDEN

Loodgieterswerkzaamheden bestaan uit alles wat met water, gas, riolering, sanitair, lood, zink, koperwerk én dakbedekking te maken heeft. Denk hierbij aan het onderhouden, repareren, aanpassen en vernieuwen van uw water-, gas- of vuilwaterafsvoerinstallatie. Voor het overzicht hebben wij een verdeling gemaakt in de verschillende disciplines die wij beheersen.

Lees hieronder meer over deze disciplines.

WATER EN GAS

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van koperen of kunststof drinkwaterinstallaties en voor grijswatersystemen voor woningen, utiliteit, industrie en horeca.

Maar ook voor:

 • Leveren en onderhouden van hydrofoorinstallaties;
 • Droge en natte blusleidingen;
 • Keuren en onderhouden van blusleidingen;
 • Leveren en aanbrengen van warmwaterinstallaties met eventueel circulatiepompen;
 • Preventief onderhoud legionella;
 • De aanleg van gasleidingen uitgevoerd in koper, staal en of kunststof.

Legionella
Natuurlijk moet u er niet aan denken dat er legionella in uw organisatie opduikt. Zondervan is zeer ervaren en kundig als het gaat om legionellapreventie en -bestrijding. Onze mensen zijn hiervoor opgeleid en gecertificeerd en wij werken samen met een aantal erkende BRL 6010 gecertificeerde bedrijven en laboratoria.

SANITAIR

Wij leveren en monteren zowel standaard als luxe sanitair. U kunt hiervoor gewoon langs bij een van de uitgebreide showrooms van een aantal landelijke groothandels. De sanitairspecialisten adviseren u en maken ook een mooie tekening voor u, vaak in 3D.

Wij zijn ook gespecialiseerd in speciale toepassingen, zoals verhoogde toiletpotten, wandbeugels, douchezitjes en andere hulpmiddelen om het juiste comfort te bieden voor de doelgroep.

RIOLERING

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Aanleg van rioleringssystemen van klein tot groot (van woonhuis, appartementencomplex tot verzorgingstehuis en groot winkelcentrum);
 • Onderhoud van alle soorten en maten riolering;
 • Het werken met zowel PVC, PP, PE, gietijzer als staal;
 • Gebruik van de modernste apparatuur: onstoppingsmachines, camera’s, rookgeneratoren voor het opsporen van stankoverlast en een volledig geautomatiseerde hogedruk spuitwagen;
 • Het inzetten van zeer vakbekwame medewerkers die regelmatig getraind en bijgeschoold worden en up te dat zijn waar het gaat om geldende normen en eisen;
 • Het bieden van een totaalpakket; onze medewerkers voeren zo nodig ook bijkomende (bouwkundige) werkzaamheden uit zoals boor- en sleufwerk, leegzuigen van kelders, rioleringen en vetputten en grond- graaf- en straatwerk.

LOOD, ZINK & KOPERWERK

Wij zijn gespecialiseerd in lood-, zink- en koperwerk, toegepast in daken, goten, afvoeren, balkons, dakkapellen, schoorstenen en gevels.

Wij kunnen zelf naar uw wens maatwerk dakgoten en overige zinken bekledingen maken en plaatsen in zowel woningen als grootschalige projecten.

Om onze kwaliteit en kennis op het gebied van dakbedekking en gevelbekleding te waarborgen, zijn wij aangesloten bij het Metalen Dakdekkers Gilde van de Uneto VNI.

DAKBEDEKKING

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bituminieuze dakbedekking. De unieke eigenschappen van bitumen zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren bekend. Zondervan heeft ervaring in diverse kunststofdakbedekkingen en zinken bekledingen

Voor onderhoud en reparaties zijn wij uw partner en kunnen wij snel en adequaat een passende oplossing bieden.

Dakmetalen
Wij zijn gespecialiseerd en vakkundig in dakmetalen. Wij verzorgen het onderhoud, herstel en vervanging van diverse soorten dakbedekking en gevelbekleding.

Wij zijn gespecialiseerd in lood-, zink- en koperwerken. U kunt daarbij denken aan  daken, goten, afvoeren, balkons, dakkapellen, schoorstenen en gevels.

Wij kunnen zelf naar uw wens maatwerk dakgoten en overige zinken bekledingen fabriceren voor zowel woningen als projecten. En wij plaatsen deze vanzelfsprekend in al onze vakkundigheid.

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING

© Zondervan Groep

Volg ons!