VERDUURZAMEN

Er zijn veel mogelijkheden om te verduurzamen. Eén van de bekendste mogelijkheden is een warmtepompinstallatie. Maar er zijn nog veel meer zaken die u kunt toepassen. Wij adviseren graag over de oplossingen die wij kunnen bieden met betrekking tot het verduurzamen van hun installaties. Denk hierbij ook aan hybride of all-electric systemen. 

In sommige gevallen is er een subsidieregeling mogelijk voor onder andere warmtepompen. De ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie) is door het ministerie van Economische Zaken in het leven geroepen om bedrijven en particulieren te stimuleren duurzame oplossingen aan te schaffen.

Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Huis
BESPAAR DOOR CV IN TE REGELEN

Wist u dat in de meeste woningen de CV-ketel volgens de standaard instellingen ingeregeld is? Hierdoor is de doorstroom van het water rnaar de radiatoren vaak niet optimaal. Zondervan kan dit verhelpen bij de meeste installaties jonger dan 10 jaar, hij moet namelijk wel inregelbaar zijn.

De voordelen:
* Aangenamer wooncomfort
*Besparing tot zo'n 10% op de energiekosten
* Minder overlast van geluid

De kosten beginnen vanaf €225,-. Dit is op basis van vijf radiatoren. Heeft u een andere situatie? Vraag ons naar de mogelijkheden. We controleren dan direct of het mogelijk is bij uw CV-istallatie.  

Hoe kan ik verduurzamen als bedrijf? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. 
De grootte van uw pand
0 - 500 m2
500 - 1000 m2
+1000 m2

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING | VERDUURZAMING

© Zondervan Groep

Volg ons!