Let’s talk about…

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een zeer actueel onderwerp. Ook wij zijn er volop mee bezig. Dit doen we niet alleen in opdracht van onze klanten, maar ook voor onszelf.

Zo rijdt een deel van onze werknemers al in een elektrische auto en hebben we daarom nieuwe laadpalen op ons terrein geplaatst. De elektriciteit hiervoor wordt opgewekt via 240 zonnepanelen op ons dak. Onze 100 procent elektrische Fiat, Volkswagen ID4 en diverse hybride auto’s gebruiken wij om naar klanten te rijden. We plannen deze ritten efficiënt in, om onnodige kilometers te vermijden.

Ook binnen zijn we goed bezig; zo hebben we het hele pand voorzien van ledverlichting met sensoren, om de temperatuur te regelen hebben we isolerend glas met warmtewerende folie en een klimaatsysteem. Zo komt er geen extra kou of warmte binnen via de ramen, blijft de temperatuur altijd aangenaam, hebben we gezonde, verse lucht en kunnen we tochtvrij koelen. We hebben geen radiatoren meer; dit bespaart veel energie en CO2-uitstoot.

Voor het warme water hebben we een warmtepomp, dat is een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld gas. Met die warmtepomp kunnen we met weinig elektriciteit veel warmte produceren, dus ook hier een stuk minder CO2-uitstoot.

Al deze duurzame maatregelen bieden wij natuurlijk ook aan onze klanten. Met trots kunnen wij stellen dat we specialist zijn in loodgieterswerk, verwarming, ventilatie, koeling en verduurzaming van woningen en kantoorpanden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis of kantoorpand? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan helpen we graag!

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING | VERDUURZAMING

© Zondervan Groep

Volg ons!