Het belang van CV-onderhoud

We kennen het allemaal en het komt altijd ongelegen. Wakker worden, iets te lang blijven liggen, haast, douche, ketel kapot, ijskoud water. De dag kan niet slechter starten en je loopt meteen achter op schema.

 Het belang van cv-onderhoud wordt te vaak onderschat. Terwijl dit apparaat elke dag hard voor jou aan het werk is. Hij laat je niet in de kou zitten en zorgt dat je je welverdiende warme douche kan nemen. Om zonder problemen zijn werk te blijven doen, vraagt dit zo nu en dan om wat onderhoud.

Gevaar zit in een klein ho(e)kje
Koud water is heel vervelend en verpest je humeur, maar is niet gevaarlijk. Wat wel gevaarlijk is, is dat de kans op koolmonoxidevergiftiging bij geen of slecht onderhoud groter wordt. CO2 geeft geen geur, smaak of kleur af en daarom is dit gas moeilijk te detecteren. Nog altijd komen er elk jaar mensen om het leven door koolmonoxidevergiftiging. Een CO2-melder is daarom een must in elk huis. Maar daarnaast is ook belangrijk om je ketel jaarlijks te onderhouden om dit gevaar te voorkomen.

Win-win situatie
Een onderhoudscontract van Zondervan geeft je naast warm water en veiligheid nog meer voordelen. Namelijk dat de levensduur van je CV-ketel omhooggaat. Wij zorgen voor een efficiënte en zuinige afstelling, waardoor je geld op je energierekening bespaard en dat is wel fijn met de enorme stijging van de energietarieven. Ook heb je hierdoor minder last van storingen.

Onderhoudscontract
Onze professionele cv-monteurs stellen uw cv-ketel graag goed af. Neem vrijblijvend contact op over ons onderhoudscontract. We helpen en adviseren je graag!

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING

© Zondervan Groep

Volg ons!