Werken in de installatietechniek

Je hoort het tegenwoordig overal, “studeer door, het is belangrijk dat je veel diploma’s behaalt.” Vaak vergeten mensen dat je niet alleen in de schoolbanken maar ook in de praktijk door kan leren. Dit laatste gebeurt meestal met een werken-leren traject. 

Stimuleren op jongere leeftijd
Het is belangrijk dat kinderen die nog een studiekeuze moeten maken, beseffen dat mensen die met hun handen werken onmisbaar zijn in onze maatschappij. Door kinderen te stimuleren om te kiezen voor een technische opleiding verminderen we het grote tekort aan werknemers in de technische sector. En daarnaast; als je een technische opleiding hebt gedaan, heb je altijd baangarantie vanwege het grote te kort aan werknemers. Zo hoef je niet bang te zijn dat je later zonder baan of inkomen zit.

Zondervan Academy 
Wij zijn een groot voorstander van leren tijdens het werk. Daarom hebben wij de Zondervan Academy opgezet. Elke maand organiseren wij een bedrijfsscholing voor onze leerling/assistent monteurs. Zo leren zij meer over hun vakgebied en het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij kunnen onze klanten hierdoor garanderen dat onze werknemers over alle nodige kennis en vaardigheden beschikken.

Monteur van de maand
Bij ons staan onze medewerkers centraal. Want als onze medewerkers tevreden zijn, zijn onze klanten dat ook! Zo stemmen de werknemers op de ‘monteur van de maand’. Zij worden op vier criteria beoordeelt: bereikbaarheid, stiptheid, collegialiteit en verzorging. Tijdens de maandelijkse toolboxmeeting wordt de winnaar bekend gemaakt en daar zit natuurlijk ook een leuk presentje aan verbonden. 

Wil jij werken in de techniek en wil jij onze volgende monteur van de maand worden? Neem dan een kijkje op onze vacaturesite (linken naar https://www.werkenbijzondervan.nl/). Hier kun je eenvoudig solliciteren of contact met ons opnemen! 

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING | VERDUURZAMING

© Zondervan Groep

Volg ons!