ONZE NIEUWBOUW PROJECTEN

Lijsterlaan, Rhoon

Voor deze luxe villa in aanbouw in Rhoon verzorgt Zondervan het loodgieterswerk, verwarming, ventilatie en koeling. Hier wordt een grondgebonden warmtepompinstallatie gemaakt voor het verwarmen & koelen van de woning, het warmwater en de verwarming van het zwembad. 

Rhoon

4 luxe woonhuizen in Rhoon ontwikkeld en gemaakt door Bouwbedrijf Zoeteman. Zondervan maakt hier; zinkwerk, hemelwaterafvoer, waterleiding, riolering en sanitair.

Handelsweg, Rhoon

4 nieuwbouwbedrijfsunits Handelsweg Rhoon; Zondervan maakt hier de totale W-installaties. 

Riga, Barendrecht

Voor 24 nieuwbouw bedrijfsunits heeft Zondervan de opdracht voor het maken van de totale W-installaties. 

Fascinatio, Capelle aan den IJssel

24 nieuwbouw bedrijfsunit Fascinatio; opdracht voor de totale W-installaties. De units worden voorzien van een warmtepomp van Stiebel-Eltron. 

Restaurant Tasman, Rhoon

Zondervan voert de complete installatietechniek uit: loodgieterswerkzaamheden, verwarming, luchtbehandeling en koeling en uiteraard elektra. 

Bedrijfspand Romijn, Gorinchem

Bedrijfspand Romijn Gorinchem complete W-installatie. 

Garcia Jeans, Alblasserdam

Uitbreiding Garcia Jeans Alblasserdam complete W-installatie.

Zoeteman (Rijshorst) Rhoon

Luxe en riant leven op het mooiste eiland van Rhoon. Dat is de introductietekst van project Rijshorst van Aannemersbedrijf Zoeteman uit Rhoon. Een uniek project gelegen in een oase van groen aan de Rijsdijk/Achterdijk in Rhoon met een schitterend uitzicht over de weilanden. De woningen bieden alle comfort en daar dragen wij ons steentje aan bij, want Zondervan verzorgt de complete W-installatie, dus alles op het gebied van gas, water, luchtbehandeling, riolering en sanitair.

Restaurant Happy Italy, Rotterdam

Bergweg Rotterdam complete W-installatie.

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING

© Zondervan Groep

Volg ons!