ONZE RENOVATIE & TRANSFORMATIE & VERDUURZAMINGSPROJECTEN

Bij Zondervan verzorgen we naast renovatie- en transformatieprojecten ook verduurzamingstrajecten uit. Bij de transformatieprojecten worden bijvoorbeeld kantoren omgebouwd tot woningen. Bij verduurzamingstrajecten kijken we bijvoorbeeld naar warmteterugwin oplossingen. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. 
Op deze pagina vindt u een aantal van onze projecten terug.

351 woningen in Zoetermeer

In Zoetermeer is Zondervan bezig met een renovatieproject van 351 woningen. Bij dit project worden de keuken, badkamer en het toilet gerenoveerd. Tevens hebben wij de hoofdwaterleidingen in één van de complexen gedeeltelijk vervangen en verplaatst.

Een prachtig project waarbij logistieke efficiency een belangrijke factor is om de 20 woningen per week te kunnen waarborgen, die er opgeleverd moeten worden. 

339 woningen in Vreewijk

Vreewijk is renovatie project waarbij tot maart 2022 totaal 339 woningen gaan renoveren waarbij de keuken, badkamers en toiletten gaan vervangen tevens wordt er cv ketels en de ventilatie gerenoveerd.

Om de wijk te ontlasten van onnodig verkeer worden er fietsen ingezet tevens is het een leerling bouwplaats waar wij onze toekomstige monteurs klaar stomen voor de toekomst!

Kloosterplaats, Schiedam

Zondervan werkt aan de verbouwing van de voormalige gymzaal aan de Kloosterplaats in Schiedam. Wij hebben het pand voorzien van een duurzame installatie, ventilatie WTW en een warmtepomp met bronboringen. Daarnaast hebben wij al het zink werk vervangen en worden er nieuwe sanitaire voorzieningen gemaakt.

Europakwartier, IJsselstein

Voor 105 woningen in het Europakwartier in IJsselstein verzorgen wij de renovatie van de  keuken, badkamer, toilet, standleiding riolering, liggende riolering en waterleidingen.

Berenschotlaan, Rijswijk

Voor bouwbedrijf Giesbers uit Rotterdam mogen wij bij 93 woningen aan de Berenschotlaan in Rijswijk de keuken, badkamer en toilet renoveren. 

Giesbers, bedankt voor deze mooie opdracht!

PJ Oudstraat, Zwijndrecht

Tijdens de renovatie van de PJ Oudstraat in Zwijndrecht konden bewoners gebruik maken van het badhuis. Zo bleef de overlast beperkt! Tijdens dit project werden de keuken, badkamer en toilet gerenoveerd, standleiding vervangen en de waterleidingen aangepast!

Residence Sorghvliet, Den Haag

Realisatie van 24 appartementen in een voormalig kantoorpand, waarbij Zondervan de totale W-installaties zal maken. Start januari 2018.

Funderingsherstel Kralingen 2e fase, Rotterdam

Voor de 2e fase aan het funderingsherstel in Kralingen heeft Zondervan de waterleidingen en rioleringen vervangen en renovatie van keuken, badkamer en toilet uitgevoerd. 

Zuid-Bijerland

Groot onderhoudsproject aan 77 woningen in Zuid-Beijerland; renovatie van keuken, badkamer, toilet, cv- en mv installaties. Wegen: Graaf van Egmondstraat, Graaf Janstraat, Gravin Anna van Burenstraat, Gravin Sabinastraat, Irenelaan en Oranjeweg. 

Vivaldistraat, Leiden

72 woningen Vivaldistraat Leiden; renovatie van keuken, badkamer, toilet, cv- en mv installaties.

Vreebos, Zoetermeer

51 woningen Vreebos Zoetermeer; renovatie van keuken, badkamer en toilet.

Mathenesserweg, Rotterdam

120 woningen Mathenesserweg Rotterdam; renovatie van keuken, badkamer en toilet. 

Beverweerdstraat, Den Haag

334 woningen Beverweerdstraat Den Haag; keuken-, badkamer- en toiletrenovatie, standleidingen, cv installaties en mv installaties. 

Vinckenbrink, Rotterdam

156 woningen Vinckenbrink Rotterdam; renovatie van keuken, badkamer, toilet en hemelwaterafvoeren. 

Johan de Wittsingel, Schiedam

68 woningen Johan de Wittsingel Schiedam; renovatie van keuken, badkamer, toilet en standleiding. 

Alphons Arienstraat, Schiedam

78 woningen Alphons Arienstraat Schiedam; renovatie van keuken, badkamer en toilet, het vervangen van de standleidingen riool, complete cv installatie en de mechanische afzuiging.

Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas

Wij hebben de complete klimaatinstallatie vervangen en aangepast tijdens de verbouwing van de Sociëteit. 

  • Complete nieuwe afzuiginstallatie voor de keuken
  • Koeling en verwarming aangebracht in de sociëteit en het kantoor
  • Aanpassingen aan de bar in de Sociëteit

Bekkerslaan, Rijswijk

100 woningen Bekkerslaan te Rijswijk groot onderhoud, renovatie van keuken, badkamer, toilet, nieuwe waterleiding en riolering en het vervangen van de hemelwaterafvoeren. 

Parnassialaan Hellevoetsluis

298 woningen Parnassialaan Hellevoetsluis, renovatie van keuken, badkamer en toilet. Nieuwe riolering en waterleiding in alle complexen.

Juno Blok, Den Haag

Realisatie van 67 casco woningen in een voormalig kantoorpand, nieuwe hw afvoeren, riolering, waterleidingen, ventilatie, en verwarming.

Dillenburgsingel, Vlaardingen

223 woningen Dillenburgsingel Vlaardingen; renovatie van keuken, badkamer en toilet, nieuwe waterleiding en riolering en sanitair.

LOODGIETERSWERK | VERWARMING | VENTILATIE | KOELING | VERDUURZAMING

© Zondervan Groep

Volg ons!